21 сент. 2008 г., 16:23

Непрочетена 

  Поэзия » Другая
612 0 1
 

Ден след ден изтръгвам всяка мисъл безкористно,

 

украсявам белия лист самотен..

 

Мастилото, както и дните, привършват

 

и само аз оставам между страниците непрочетена...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??