21 мар. 2008 г., 08:12

Непростимо 

  Поэзия » Любовная
594 0 2

Сега изглежда по-различно,

след толкова време в снега.

Цветовете не са каквито бяха,

но още не е свършило, не и в студа.

Знам, че може би ме мразиш,

но не можех да направя нищо...

Избягах както винаги, бягах от всичко.
Но ти така и не попита защо,

а може би имах причина?

Както бягаше и ти.

Тук до сърцето...

Завинаги в нашата зима.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??