21.03.2008 г., 8:12 ч.

Непростимо 

  Поезия » Любовна
595 0 2

Сега изглежда по-различно,

след толкова време в снега.

Цветовете не са каквито бяха,

но още не е свършило, не и в студа.

Знам, че може би ме мразиш,

но не можех да направя нищо...

Избягах както винаги, бягах от всичко.
Но ти така и не попита защо,

а може би имах причина?

Както бягаше и ти.

Тук до сърцето...

Завинаги в нашата зима.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??