15 апр. 2014 г., 21:22

Неразбирации 

  Поэзия » Белые стихи
633 1 0

обичта ми

към хората
с техните жестове
към чая
със сухите си
но богати на аромати
листенца
към Париж
с белите му тайни
улички
към залезите
с вино
към морето
с търсещите се чайки

 

казва много повече
за мен
отколкото ти
някога
би могъл да
изречеш

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??