3 апр. 2008 г., 10:56

Неразлистени страсти 

  Поэзия » Любовная
1258 0 33

Из цикъла "Миражи"

 

Неразлистени страсти

 

в отговор на  Да те докосна...

 

Избоде ми

сънят очите с нереалност...

Омръзна ми

по въздуха да пращам думи.

Докосвам те наум...

Събуждат се желания!

А мислите се късат

като тъжни струни...

Ти идваш ли?

Навярно приближаваш?

Усещам изгревно

сърцето как пулсира!

Очаквам те!

Недей да закъсняваш!

Горчиво жаждата

на устните се спира...

Превърнах се в молитва!

Онемях от сричане...!

Безбожност крия

в страсти неразлистени...

Целунеш ли ме с поглед,

галещ от обичане,

с дъха си ще ги сбъдна

в бели истини...

 

 

22.03.2008 г.

 

--->  ...отговор на hixxtam : Възкръснали химери

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??