14 июл. 2017 г., 12:11

Нереално 

  Поэзия » Любовная
1109 1 2

Злак и тъма...

Неродено е утре...

Някой скита в нощта

и съня е прокуден...

Златолика  Луна –

свойто сияние пръска

и във златна мъгла

и Небе и Земя тя обгръща...

Нереално красив –

вятър във клоните стене –

своя копнеж е стаил –

към звездите готов да поеме...

Пълнолика Луна...

зной и трепет във мрака,

нереално сега –

свойто рождение чака...

Златозарна Луна –

плува в безмерна далечност,

разтопена в нега –

претворена от странна вълшебност ...

© Анжела Иванова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

19 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??