30 сент. 2006 г., 01:52

Нещо истинско 

  Поэзия
562 0 2

Пристъпих плахо.
Проследих те с очи.
Коси отметнах.
Присвих очи.
Докоснах те нежно.
Извиках в екстаз.
Любовта е неизбежна.
Щом я има и в двете сърца.


                                                            За най-истинския човек!!!

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??