30.09.2006 г., 1:52 ч.

Нещо истинско 

  Поезия
589 0 2

Пристъпих плахо.
Проследих те с очи.
Коси отметнах.
Присвих очи.
Докоснах те нежно.
Извиках в екстаз.
Любовта е неизбежна.
Щом я има и в двете сърца.


                                                            За най-истинския човек!!!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??