Sep 30, 2006, 1:52 AM

Нещо истинско 

  Poetry
563 0 2

Пристъпих плахо.
Проследих те с очи.
Коси отметнах.
Присвих очи.
Докоснах те нежно.
Извиках в екстаз.
Любовта е неизбежна.
Щом я има и в двете сърца.


                                                            За най-истинския човек!!!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??