1 окт. 2007 г., 11:52

Нещо ме докосна 

  Поэзия
854 0 28
  

                              Снощи в тъмнината
                              нещо ме докосна,

                              в тази късна доба
                              милувка ми напомня.

                              Нежно, мила моя,
                              ти ли ме целуна,

                              или топъл вятър
                              покрай мен премина?

                              Виж луната, мили,
                              как тихо се присмива.

                              Защо ли пък и тя
                              сега ми се надсмива?

                              Защото в късна доба
                              не беше моята целувка,

                              снощи в тъмнината
                              бил е вятърът с милувка.


                                                   А мене снощи нежно ме 
                                                       докосна самият Робърт Бърнс
                                                 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??