13 авг. 2014 г., 20:58

Нещо сладко 

  Поэзия » Другая
723 0 1
 
Бутилка от сайдер.
Пяната е червена и сладка 
С аромат на череши и захар.
Захар...
Захарни къщички.
Захарни петлета.
Захарни облаци.
Захарна фабрика.
Захарно сърце.
Топи се в карамел.
Посттравматичен шок.
Хипоглекимия
 Захар...
Любов?!...

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Боже, защо има критици интерпретатори? Оставете смислите на интуицията на читателя...Да, интересно...
Предложения
: ??:??