13 ago 2014, 20:58

Нещо сладко 

  Poesía » Otra
729 0 1
 
Бутилка от сайдер.
Пяната е червена и сладка 
С аромат на череши и захар.
Захар...
Захарни къщички.
Захарни петлета.
Захарни облаци.
Захарна фабрика.
Захарно сърце.
Топи се в карамел.
Посттравматичен шок.
Хипоглекимия
 Захар...
Любов?!...

© Сатин Роксан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Боже, защо има критици интерпретатори? Оставете смислите на интуицията на читателя...Да, интересно...
Propuestas
: ??:??