6 июн. 2007 г., 10:54

НЕСТИНАРИ 

  Поэзия
403 0 0
                                   НЕСТИНАРИ

                        ХИЛЯДОЛЕТИЯ  ЗОВЕ,
                        РИТУАЛА НА ДЕДИТЕ,
                        ЖАР МЪЖДУКА, ОГЪНЯТ ТЛЕЙ
                        И ВЯРАТА С ВАС ЩЕ ЖИВЕЙ.

                        МУЗИКА,  РИТЪМ В ЕДНО,
                        СИТНЯТ ГОЛИТЕ  ХОДИЛА,
                        В ЖАРТА  НА ПРИБЕЖКИ
                        И ЗОВАТ  ДЕЛА, БЕЗ  БОЛЕЖКИ...

                        РЪЦЕТЕ ИКОНАТА  ВДИГАТ -
                        СВ. "КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА"
                        ВЯРАТА СИЛНА И ДУХ ,
                        СЛАВЯТ НАРОД И ВСЕЛЕНА...

                        И СТРАНДЖА С НЕСТИНАРИ,
                        ЗОВЕ  С ВЯРА  СЪДБИНИТЕ,
                        И ЖАРТА  ДАЛГО ЩЕ ПОМНИ -
                        ВЯРА, ВОЛЯ  НА ДЕДИТЕ!
               

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??