26 янв. 2021 г., 08:54

Несъстезателно 

  Поэзия
176 0 1

Няма път.
Има само посока.
Има цел.
Има боси крака,
надълбоко
нагазили в сняг.
И гореща глава,
обладана
от своите демони.
И ръка,
със която да сграбчиш
надеждата,
ако, падайки,
я изпуснеш
в снега.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??