Приготвих се
за дългоочаквана среща –
капнах капка янтар в очите си,
разресах косите си,
тръснах от раменете си
самотата.
И тръгнах...
Търсих те.
В чужди очи,
в чужди усмивки,
в чужди ръце...
Не те намерих...
Тази дългоочаквана среща
така и не се състоя.
© Ваня Все права защищены