21 янв. 2011 г., 14:42

Неверие 

  Поэзия » Любовная
795 0 1

НЕВЕРИЕ

 

Случайност ли е само, че те срещам?

Илюзия ли – дланите горещи?

Очите ти, които ме целуват

със нежност, за която тъй жадувах?

 

Опитахме да отречем страстта си,

да изгорим до пепел любовта си.

Но огънят, превърнал се в жарава,

предателски в сърцата ни остава.

 

Една искра сред спомени изтлели

припламва още в срещи и раздели.

Подай ръка – да я разпалим двама!

Стоим сред дим. А дим без огън няма.

© Цвеке Шарено Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Разрови пепелта и извади с ръце въглените, докосването ти ще ги съживи, поздравления!
Предложения
: ??:??