26 сент. 2006 г., 15:04

НЕВЕСТА 

  Поэзия
609 0 7


Невеста



Имам си невеста аз,

с косата......

идва да ме прибере...да се оженим......

Почакай!

Но не иска и да разбере...

В черна мантия се блъска,

бърза.... и коси...

и гони мъст...

в плен и отмъщение...да ме отведе!

.................

Не се коси Косачке!

Идвам!

...главна буква нося ти...

Във дар!

Но подлагам се на гилотината,

сам на себе си останал...

Господар!



ЧАР......26.09.06

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??