25 дек. 2008 г., 23:50

Невидим свят 

  Поэзия » Другая
779 0 2
Невидим свят

Невидим край от свят
откъснат от една вселена
танцуващ миг от теб избрах
превърнах се във него

Безшумна музика избрах
заглъхнахме във тишината
във този миг и теб избрах
ти бе любов ти бе безкрая

Познах те само по душата
за мен единствена една
разкъсах себе си и всичкото познато
пристъпих поклоних се и те призовах

Изпълни се със смисъл празнината
изгуби се неволната тъга
Бе хладна утрин в юлското ни лято
но жива топлина роди се във света

А времето и датата не помня
те бяха просто факт
математика без униформа
уникално чист безбрежен свят

Ах сдържан огън бъди все тъй свещен
и пламъка задържай дори във лед да си роден
Ах прошка тъй желана преследвай ме
и ми прощавай че в този свят така опечален
любов все още пазя за теб за мен...
музиката е подбрано от автора допълнение. Натисни ТУК

© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??