20 июл. 2010 г., 22:46

Невидими... 

  Поэзия » Другая
1624 0 13

(вдъхновено от Никос Казандзакис,
"Рапорт пред Ел Греко")


Всички ешафоди са издигнати
за главите
вирнати
на първите,
провидяли Твоя вид,
Невидими!

Господи!
Брадите ти са кървави...

© Павлина ЙОСЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??