6 июн. 2009 г., 15:05

Невидими пеперуди 

  Поэзия
475 0 7



като покапали листа

подгонени от вятър

мислите ми се пилеят

събират се на куп

и в следващия миг

хукват без да питат

пак

към теб

 

срещнали преграда

листата есенни

сгушени заспиват

 

дано

невидимите мои пеперуди

те открият

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??