Jun 6, 2009, 3:05 PM

Невидими пеперуди 

  Poetry
469 0 7



като покапали листа

подгонени от вятър

мислите ми се пилеят

събират се на куп

и в следващия миг

хукват без да питат

пак

към теб

 

срещнали преграда

листата есенни

сгушени заспиват

 

дано

невидимите мои пеперуди

те открият

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??