Невъзможно е художник сляп
да нарисува розата червена!
Невъзможно е несбъдната мечта
да зарадва нечия душа сломена!
Невъзможно е от нощното небе
звездица ярка да свалиш.
Не можеш после да я хванеш с две ръце
и на любимата жена да я дариш!
Невъзможно е да вярваш в любовта,
а тя от тебе все да бяга.
Невъзможно е да видиш радостта
в очи, които вечер само с мъката си лягат!
Невъзможно е да подариш сърце
на човека, който те не заслужава.
Невъзможно е усмивката да озари лице,
което е изгубило в живота своята вяра!
06-01-2012 L
© Божидар Божинов Все права защищены
Поздрав!