14 авг. 2008 г., 11:12

Незабравима 

  Поэзия » Любовная
853 0 9
 

От спомена горчи...

Не ще преглътнеш.

Дори със други мисли

да наситиш своя ден,

ще те преследват

тъмните очи на спомена

неукротен.

Ще се завръщаш винаги,

дори да имаш път,

дори да имаш избор

и някаква невидима ръка

ще те притиска до премала...

Дори да искаш с всички сетива

да  я оставиш в спомена далечен,

не ще успееш никога,

до края на света.

 

Ще си остане винаги за тебе

най-трудна за забравяне жена,

и за преглъщане,

до сетния ти ден, до края...

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??