9 дек. 2008 г., 07:31

Незаличимо 

  Поэзия » Любовная
792 0 14



Ще ти дадат ли знак очите ми,
ако решиш от мене да си тръгнеш,
ще се разкъсват ли душите ни,
ако сърцето ми във миг изтръгнеш.

Ще избуят ли тръни на забравата,
ако решил си всичко да забравиш,
ще се изтрият ли следите ни
от луда страст в душите ни оставени.

Ще се разкъсва ли небето в мълнии,
не знам - ала не искам и да зная,
ако от мен решиш да си отидеш,
знам... моята любов ще е до края.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??