21 февр. 2013 г., 09:21

Незаменима 

  Поэзия
443 0 0

Косите сякаш от сатен,
устните като цвят на роза.
От нейната красота опиянен.
На един дъх би изпил любовната отрова.

 Очите ù милион звезди,
лицето ù река кристална.
Очи, нецелувани преди.
Лице, немилвано отдавна.

 Ръцете ù нежни сякаш перушина,
усмивката ù по-ярка от слънчеви лъчи.
Името ù - Незаменима.
С устни попиваща сълзи.

С целувки рани лекува.
С милувки - разбити мечти.
Дори заменена с друга,
тя остава в сърцето завинаги!

© Сашинка Събева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??