24 окт. 2020 г., 08:13

Незримо усещане 

  Поэзия » Любовная
432 5 9

Трудно те научих на обичане.

Все трябваше да те налучквам. Да гадая.

Да дишам с пулса на мечтите ти

и да улавям сенките на танца.

 

Да вплитам в ритъма на блуса

незримото усещане за полет.

Да се взривявам в дланите на истината,

след всяка близост на сърцето. 

 

Да  се прокрадвам в ириса на чувствата

в най-чистите секунди - откровения.

И да пречупвам плахостта ти с нежност,

след всеки допир на ръцете.

 

Трудно те научих на обичане.

След всеки стон целувах тишината ти.

Но тази нощ, в топлата ти длан,

любовта се заигра с косите ми.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??