14 авг. 2022 г., 08:30

Ние сме еднакви 

  Поэзия » Оды и поэмы
222 0 0

Гледам те и виждам себе си, 

щастливо песни пеейки. 

И аз бях с нея, 

но дойде деня, 

в които ще копнея

пъзела да подредя. 

 

Залисана в същото момче 

и тя за теб заряза ме. 

Ще ти дам съвет един, 

Не прави като мен

същата грешка, 

любимата ми сценка. 

 

Ние си приличаме, 

същите чувства изпитахме, 

дори на външен вид, 

Знаеш какво имам впредвид. 

Няма шанс да ти се получи, 

без магията да прозвучи. 

© Krisiana Zhelyazkova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??