14.08.2022 г., 8:30 ч.

Ние сме еднакви 

  Поезия » Оди и поеми
218 0 0

Гледам те и виждам себе си, 

щастливо песни пеейки. 

И аз бях с нея, 

но дойде деня, 

в които ще копнея

пъзела да подредя. 

 

Залисана в същото момче 

и тя за теб заряза ме. 

Ще ти дам съвет един, 

Не прави като мен

същата грешка, 

любимата ми сценка. 

 

Ние си приличаме, 

същите чувства изпитахме, 

дори на външен вид, 

Знаеш какво имам впредвид. 

Няма шанс да ти се получи, 

без магията да прозвучи. 

© Krisiana Zhelyazkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??