1 мая 2011 г., 11:01

Никакво стихотворение 

  Поэзия » Любовная
549 0 0

Къде отиде всичко, аз което дадох -
продаде ли го, мили?
Защо го подари на други
и нямаше представа колко струва,
нали за тебе само съществуват
шлифованите диаманти -
отвън блестят, а вътре гният;
така повърхностен си дегустатор.

Завехнали цветя в кристална ваза
жадуват малко въздух да поемат,
но въздухът е мръсен в твойта стая,
не ще цъфти без нежност роза -
тя пада и повяхва за секунди...

© Моника Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??