1 may 2011, 11:01

Никакво стихотворение 

  Poesía » De amor
548 0 0

Къде отиде всичко, аз което дадох -
продаде ли го, мили?
Защо го подари на други
и нямаше представа колко струва,
нали за тебе само съществуват
шлифованите диаманти -
отвън блестят, а вътре гният;
така повърхностен си дегустатор.

Завехнали цветя в кристална ваза
жадуват малко въздух да поемат,
но въздухът е мръсен в твойта стая,
не ще цъфти без нежност роза -
тя пада и повяхва за секунди...

© Моника Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??