Ти никога не ще узнаеш,
че аз по теб съм още луд,
защото днеска друг желаеш
и с него тръгна си без смут.
Аз никога не ще призная,
че само в теб откривам Рая.
Аз никога не ще покажа,
че ме боли да съм без теб,
че рухва моят свят нелеп
и тежко е да дишам даже.
Аз никога не ще се върна,
макар че още те обичам,
напук аз друга ще прегърна
и всяко чувство ще отричам!
Но в себе си не ще отричам,
че вечно тебе ще обичам…
© Раммадан Л.К. Все права защищены