20 июн. 2008 г., 16:10

Никого 

  Поэзия » Другая
668 0 5

Никого

Колко трудно е да бъдем двама,

дели ни миг и вечност, омагьосани.

Вървим един към друг, а всъщност -

бягаме в различни посоки, неразбрали,

че липсваме на самите себе си.

Не аз на теб, не ти на мен... Просто...

Търсиме поредната частица

от личността на своето същество.

Така, като от някого проклети.

Така объркани сме заблудени -

да търсим още и още другите,

а истина е, че не търсим никого.

© Поли Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??