20 jun 2008, 16:10

Никого 

  Poesía » Otra
669 0 5

Никого

Колко трудно е да бъдем двама,

дели ни миг и вечност, омагьосани.

Вървим един към друг, а всъщност -

бягаме в различни посоки, неразбрали,

че липсваме на самите себе си.

Не аз на теб, не ти на мен... Просто...

Търсиме поредната частица

от личността на своето същество.

Така, като от някого проклети.

Така объркани сме заблудени -

да търсим още и още другите,

а истина е, че не търсим никого.

© Поли Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??