13 мая 2018 г., 00:46

Никой 

  Поэзия
500 3 7

Леле, колко си нахален,
лицемерен и неук!
Мега си елементарен
и вониш като боклук!

 

Прост си колкото петима,
даже, всъщност, на квадрат!
Плюскаш пържена сланина,
а се водиш уж богат!

 

Евро имаш си по сметка,
ала всъщност си селяк,
т.е. тъп галош, подметка,
злобна твар и подла гад!

 

Плюеш, газиш- без да трепнеш
и се мислиш за велик!
Колиш, бесиш, лъжеш, мажеш...
Е, щастлив ли си, "умник"?

 

Мръсотия и лихварство
радват твоята душа.
Власт, пари, измамно царство...
Ех, човешка суета!

 

Моли Бог да те прощава,
че щом духне ти свещта
тази-черната, с косата,
ще си НИКОЙ под пръстта!!!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??