Нима
Сълзите ти да капят през затворени клепачи,
нима за теб познато е това?!
И хорските усмивки да ти пречат,
когато ти потъваш в самота.
Нима сърцето ти в мрамор леден е сковано?!
Нима не знаеш ти какво е да боли?!
Когато някой ден реша да си отида,
дали ще се опиташ да ме спреш? Уви...
© Ивелина Станева Все права защищены
Много хубаво! Поздрави! 6 от мен