Прегръщаш ме като че съм камина.
Прегръщам те като че съм дърво.
И с песните на Нина Николина
се чувствам благородно същество.
По пясъка танцуваме с вълните -
че ще си тук до мене ми кажи.
През лятото ще ходиме честити,
през лятото, любима, ще съм жив.
Целувам те...като че ли сънувам,
целувам те с отворени очи.
Семафорът на времето рисува
камъша на безбройните звезди.
Обичам те и верен съм до болка,
като росата, като житен злак.
И нека земната ни обиколка
прогони лепкавия мрак.
Желая те като игриво вино,
желая те, любов, до края.
Под песните на Нина Николина
ще бъдеме венчани в рая.
© Йотор Амер Все права защищены