30.01.2024 г., 12:32 ч.  

Нина Николина 

  Поезия » Любовна
99 0 3

Прегръщаш ме като че съм камина.

Прегръщам те като че съм дърво.

И с песните на Нина Николина

се чувствам благородно същество.

 

По пясъка танцуваме с вълните - 

че ще си тук до мене ми кажи.

През лятото ще ходиме честити,

през лятото, любима, ще съм жив.

 

Целувам те...като че ли сънувам,

целувам те с отворени очи.

Семафорът на времето рисува

камъша на безбройните звезди.

 

Обичам те и верен съм до болка,

като росата, като житен злак.

И нека земната ни обиколка

прогони лепкавия мрак.

 

Желая те като игриво вино,

желая те, любов, до края.

Под песните на Нина Николина

ще бъдеме венчани в рая.

© Йотор Амер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??