<Нищо>
Кое за вас е поетично,
не разбрах!?
Изтъркани подметки
се сурнат пак и пак.
Нещо по-различно, ако излезе,
слънцето ще падне ли,
или няма да зaлезе ли...?
Не лъха, а смърди на застояло
строфичното ви стихотяло.
Oт рози в нафталин
молците стават рими.
Cъс силна воля господин
написа скучно тъп трактат,
и не един,
а няколко,
произведения
умрeли преди създателя им.
И няма нужда да се критикува.
За мъртвото
или нищо, или хубаво.
Нищо ще да е.
23.05.08
© Братан Все права защищены