12 янв. 2010 г., 12:40

Нищо не разбирам 

  Поэзия » Любовная
1186 1 2

Не те разбирам, нищо не разбирам!?
Едно ми казваш, друго ми показваш...
или обратно... може би се лъжа?
И не разбирам, нищо не разбирам!
Една си с мен... друга си далече...
и част от тебе, мисля, че ме иска,
но другата ме, може би, не ще...
И пак ще кажа, че не те разбирам!!!
Потъвам някак в омагьосан кръг.
Сега ме викаш и след миг затиряш...
Не те разбирам, нищо не разбирам!?
- "Върви си!" - казваш, а с ръка ме спираш.
И после искаш да съм надалеч,
и заедно със това да съм до тебе...
Така е, не разбирам, нищо не разбирам!?
"Тръгни", "ела", "върни се" и "не идвай" -
тез думи са различни, мисля... знам...
Не те разбирам, знаеш, не разбирам.
Обичам те...
- "Обичам те" - ми казваш... и до там...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Уникално красива мелодия има в тези стихове!Изящество и стил!Прочетох го много пъти и все не ми достига!
  • Понякога не е нужно да го разбираш,за да го почувстваш.
Предложения
: ??:??