Без теб животът ми губи смисъл,
без целувките и прегръдките ти
лед цяла ме сковава
и от болка превръщам се в айсберг.
Не съм истинска без теб и любовта ни,
търся те в хиляди очи около мен.
Няма те и плача горчиво в нощта,
завинаги загубих шанса да бъда с теб.
А нощем нахлуваш в съня ми
и ми казваш, че искаш да сме двама,
че само мен обичаш, че съм твоята жена,
че никой и нищо не ще ни раздели,
че едно сме в живота и в любовта...
03.07.2020 г./ 20:28 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены