4.07.2020 г., 0:57 ч.

Нищо няма смисъл 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих, Друга
632 1 0

Без теб животът ми губи смисъл,

без целувките и прегръдките ти

лед цяла ме сковава

и от болка превръщам се в айсберг.

Не съм истинска без теб и любовта ни, 

търся те в хиляди очи около мен.

Няма те и плача горчиво в нощта, 

завинаги загубих шанса да бъда с теб.

А нощем нахлуваш в съня ми 

и ми казваш, че искаш да сме двама, 

че само мен обичаш, че съм твоята жена, 

че никой и нищо не ще ни раздели, 

че едно сме в живота и в любовта...

 

 

 

03.07.2020 г./ 20:28 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??