Нищото
Нищото ме пробуди в утро неделно
и единствено остана с мен в дъжда...
въздишка, стих и сълза,
набрала бързо скоростта
от болката да отлее...
със дъжда да се слее...
Има ли човеци още...
или в борба за насъщния,
останала е умората
и Егото в тъмна наметка?!
© Красимира Александрова Все права защищены
или в борба за насъщния,
останала е умората
и Егото в тъмна наметка?!
!!!