Oct 15, 2008, 10:14 PM

Нищото 

  Poetry » Love
707 0 1

Нищото

 

Нищото ме пробуди в утро неделно

и единствено остана с мен в дъжда...

въздишка, стих и сълза,

набрала бързо скоростта

от болката да отлее...

със дъжда да се слее...

Има ли човеци още...

или в борба за насъщния,

останала е умората

и Егото в тъмна наметка?!

 

© Красимира Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има ли човеци още...
    или в борба за насъщния,
    останала е умората
    и Егото в тъмна наметка?!
    !!!

Random works
: ??:??