15.10.2008 г., 22:14 ч.

Нищото 

  Поезия » Любовна
694 0 1

Нищото

 

Нищото ме пробуди в утро неделно

и единствено остана с мен в дъжда...

въздишка, стих и сълза,

набрала бързо скоростта

от болката да отлее...

със дъжда да се слее...

Има ли човеци още...

или в борба за насъщния,

останала е умората

и Егото в тъмна наметка?!

 

© Красимира Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има ли човеци още...
    или в борба за насъщния,
    останала е умората
    и Егото в тъмна наметка?!
    !!!

Предложения
: ??:??