31 авг. 2007 г., 16:03

Но... 

  Поэзия
552 0 4

Но...
(
на …а)

 

Но ти дойде,

С трепет… наивна

И после всичко си тръгна.

 

Но ти проговори

Като звънче. Като вик.

И после всичко утихна.

 

Но ти се влюби.

Като ангел, като волна птица.

И после всичко мен намрази.

 

Но ти ме намери.

Аз бях, тайно, се скрил.

И всичко зад мен се изгуби.

 

Но ти заспа

Като бебе. Самотно.

И после всичко пробуди се.

© Християн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??