8 сент. 2011 г., 19:25

... Но идва лято... 

  Поэзия » Любовная
619 0 1

Вечерен стих, под Лунното дърво...

сърцето вие жална песен

и трепнат клони - брулнато листо

отнася вятърът далече...

 

В душата само жална есен -

изпратила е свойто лято...

оттук напред не ще е лесно,

когато тръгна си... когато...

                                                    ... но идва лято!

 

 

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??