5 нояб. 2015 г., 17:46

Ноемврийско 

  Поэзия » Любовная
348 0 0

Дъждът мърмори нещо в полусън

и насълзени свиват се стъклата.

Отново някой сам се скита вън,

изгубил и любима и приятел.

 

Следобедът протяга се с нега.

Предъвква старите житейски драми.

Отново някой, потопен в тъга,

си тръгва вместо нейде да остане.

 

И само светофарът е щастлив,

че важен е и нещо управлява.

Със поглед ненадейно закачлив 

на нашата любов зелено дава.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??