27 окт. 2009 г., 19:40

Ноктюрно 

  Поэзия
512 0 1

  

                                                                 На В.

        Лица се сменят - бавно или бързо...

        А дните сякаш без умора тичат!..

        Каквото ни дели, това ни свързва.

        Аз винаги така ще те обичам!

© Бояна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??