27.10.2009 г., 19:40 ч.

Ноктюрно 

  Поезия
523 0 1

  

                                                                 На В.

        Лица се сменят - бавно или бързо...

        А дните сякаш без умора тичат!..

        Каквото ни дели, това ни свързва.

        Аз винаги така ще те обичам!

© Бояна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??