28 февр. 2019 г., 21:24

Ноктюрно 

  Поэзия » Любовная
789 5 16

 

Посрещни ме тихо, тихо,

без да бързаш тази нощ…

Страховете се стопиха

във вечерния разкош.

 

Страховете са излишни,

отпрати ги със шега!

Всички пориви предишни

са дотук и до сега!

 

Не задавай куп въпроси -

всеки отговор без звук

само болка ще ми носи!

Аз съм с тебе и съм тук!

 

Посрещни ме с изненада,

с колебание дори

като чакана награда,

чак до утре… до зори!

© Елка Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??